Az összes Éden Prémium termék a webáruházban
Kiszerelés: 100g
A kakaó Omega-6 telítetlen zsírsavat tartalmaz, amely azonban a csokoládéban pörköléssel elértéktelenedik, és ártalmas transzzsírsavakká alakul át. A kakaóbab rendkívül gazdag ásványi anyagban.
Információ: Készleten, szállítható
A termék jelenleg nem rendelhető!
A kakaó közismerten az egyik legösszetettebb élelmiszer a világon.
Több, mint 300 aktív alkotórészt tartalmaz. A kakaó jókedvre derít, az öröm és megelégedettség érzetét váltja ki.
Magas antioxidáns-tartalma védi a sejteket, így lassítja az öregedési folyamatokat. Kétszer annyi antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor, és háromszor annyit, mint a zöld tea. A legtöbb antioxidáns flavonoidként található meg benne. Az antioxidánsok védenek minket a szennyezett környezetben, rossz táplálékban, természetes radioaktivitással keletkezett szabadgyökök hatásától.
A kakaó Omega-6 telítetlen zsírsavat tartalmaz, amely azonban a csokoládéban pörköléssel elértéktelenedik, és ártalmas transzzsírsavakká alakul át.
A kakaóbab gazdag ásványi anyagban, különösen magnéziumban, kénben, káliumban és kalciumban, de tartalmaz vasat, krómot, cinket, rezet, mangánt és nátriumot.
A kakaó előnyei:
A bio kakaópor kiváló minőségű, ellenőrzött ökológiai termesztésből származó kakaóbab felhasználásával készült, hozzáadott cukor nélkül.
Felhasználási javaslat: Mértékletes fogyasztása leginkább napközben ajánlott.
Használhatjuk a reggeli gabonapehelyhez, kásához, joghurthoz adva, de sütemény, puding vagy bármilyen csokoládés édesség készítéséhez is tökéletes
Tejben, tejhelyettesítőben oldva, mézzel vagy nádcukorral édesítve finom kakaóital készíthető belőle.
Tápérték/100 g:
A reformkonyha a kakaó helyettesítésére használja, mivel színében és állagában ahhoz nagyon hasonlít, ugyanakkor sokkal egészségesebb.
Bio, nyers, criollo Cacao por. Ez a legritkább, legfinomabb és egyben legdrágább kakaófajta, gyakran nevezik a kakaók királyának is, az összes kakaótermelés 10-15%-át adja.
Édeskés, kakaóhoz hasonló ízű, szerves sókban gazdag bioélelmiszer. A kakaóval szemben nem tartalmaz izgatószereket (koffeint és teobromint), ezért gyermekek és felnőttek is nyugodtan fogyaszthatják.
A kakaóbab tulajdonképpen nem más, mint a csokoládé készítésének alapanyaga. Ropogós textúrájának és mély, gazdag, csokoládés ízének köszönhetően önmagában is finom nassolnivaló, de nagyon finom, telt ízt ad a süteményeknek, kekszeknek, smoothieknak is.
A csokoládé ízű ital gazdag kalciumban, magnéziumban és vasban.
Különleges, kávékhoz (és bizonyos teafélékhez) adható gyógynövény-, gomba- és tápanyag-keverék. A speciális összetevők túl azon, hogy értékes tápanyagokat biztosítanak számodra, egyáltalán nem befolyásolják a kávéd ízét és a kávézás élményét.
Azonnal oldódó kávé Ganoderma gombával. A kávézás élménye és frissítő hatása mellett erősíthetjük az immunrendszerünket.
A kakaóbab fontos élelmiszeripari alapanyag, hiszen a kakaóvaj és a kakaópor mellett a csokoládé alapanyaga is.
Gyártó honlapja: Naturtrade Hungary kft.
2024. április 11. 06:54, csütörtök
A Swanson Magnézium-Glicinát kapszula kiválóan hasznosuló, gyomorkímélő magnézium-glicinátot tartalmaz, így glicinnel is ellátja a szervezetet. A magnézium-glicinát még az érzékeny gyomrúaknál sem okoz kellemetlen mellékhatásokat.
2024. március 20. 08:17, szerda
A VIOLA Paris olyan gél formulájú vitaminkészítményeket kínál, amelyek a vitaminbevitel új generációját képviselik, és jelentősen meg tudják könnyíteni a mindennapi vitaminbevitelt. Valamennyi VIOLA Paris gélvitamin laktóz-, glutén-, színezék-, ízesítés- és cukormentes.
2024. március 13. 08:13, szerda
A probiotikumok rendszeres pótlása kulcsfontosságú szerepet játszik az immunrendszer normál működésében és az egészség fenntartásában.