Annemarie Börlind termékek

A C-vitamin új alakja, több ideig marad a vérben, valamint kevésbé választódik ki.

Kiszerelés: 60db

A termék ára: 1 320 Ft

Egységár: 22 Ft / db

Flavin7 Flavitamin Chester C vitamin

- A C-vitamin új alakja, több ideig marad a vérben, valamint kevésbé választódik ki.
- Ez a kombináció nemcsak vízben, hanem zsírban is oldódik, tehát hatékonyabb a felszívódása a test sejtjeiben.
- Azoknak is alkalmas, akik gyomrának gondot okoz a nagy mennyiségű C-vitamin, semlegessége megakadályozza a gyomorirritációt.
- A flavonoidok, mint antioxidánsok elősegíthetik, hogy a C-vitamin ne antioxidánsként, hanem valóban vitaminként hasznosuljon.

Összetevők:
C-vitamin (acidum ascorbicum), Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörösszőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, piros ribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány).
A kapszula borítása: színezék (titán-dioxid), zselatin.
A kapszula széthúzható és a benne lévő tartalom anélkül is elfogyasztható.

Ajánlott bevitel: napi 1 kapszula.

Flavin7 készítmények összetevői

A Flavin7 termékek alapján hét összetvő adja: vörös szőlő, feketeszeder, feketecseresznye, feketeribizli, bodza, szilva, kökény. Ez a hét összetevő önmagában is jelentős mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amely így szinte teljes immunrendszeri védelmet tud nyújtani. Ezen kívül a flavonoid tartalmuk gátolják a szervezet oxidációját, így a szabadgyökök megkötésében is kiemelkedő szerepük van. Flavin7 készítmények a gyártáshoz felhasznált gyümölcsökből bekerülő vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmazzák, mint C, E, H-vitamin, kalcium, magnézium, kálium, vas. Külön adalékként nem kerül bele sem vitamin, sem ásványi anyag. A Flavin7 semmilyen szintetikus adalékanyagot, tartósítószert, íz- és színanyagot nem tartalmaz, ezért a megjelenési formáját a feldolgozott gyümölcsök határozzák meg, ez azonban a hatóanyag-tartalmat nem befolyásolja. Az íz a termőhely és a fajta függvényében eltérhet.

C-vitamin felfedezésének története

Szent-Györgyi pályafutásának elején a biológiai oxidációval foglalkozott, kimutatta, hogy az anyagcsere a hidrogén és az oxigén aktiválásán alapul. Ennek az oxidációs folyamatnak a késését kutatta, amelyből azt a következtetést vonta le, hogy ez valamilyen redukáló anyag meglétére utal. Megoldásként olyan növényt keresett, melyből az akkor még hexuronsavnak nevezett anyagot nagyobb mennyiségben ki lehet vonni. Ez a növény akkor a paprika lett, első alkalommal a szegedi paradicsompaprika 10 liter présnedvéből 6,5 gramm hexuronsavat tudtak kivonni. Így a C-vitamin nagy mennyiségű előállítása és a felhasználhatósága mindenképpen az ő nevéhez fűződik. Felfedezésének köszönhetően lehetővé vált az aszkorbinsav nagy mennyiségben való előállítása, így minden C-vitamin hiányból eredő betegségnek a gyógyítása is, mint például a skorbut. Szent-Györgyi Albert professzor munkásságáért 1937-ben orvosi és élettani Nobel-díjat is kapott elismerésként és mint a C-vitamin feltalálója vonult be az orvostudomány történetébe.

Szőlőmag a természet leghatékonyabb antioxidánsa

A szőlőmag pedig egyike a természet leghatékonyabb antioxidánsainak. A szőlőmag mikro-őrleményben található polifenolok antioxidáns hatásának köszönhetően hozzájárulnak a szervezet immunrendszerének erősítéséhez és a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. A szőlő magjában és héjában, koncentrált formában vannak jelen a fenolos vegyületek, a flavonoidok, a rezveratrol, az A- és C-vitaminok. Ezek a hatóanyagok erősebbé teszik az érfalakat, csökkenti a szív– és érrendszeri betegségeket, az érelmeszesedést, a daganatos megbetegedéseket, valamint látászavarok ellen és gyulladásos betegségek esetén is rendkívül hatékonyak. A szőlőmag kivonat képes áthaladni a véragy gáton, ezáltal védelmet biztosít az agy és az idegrendszer számára. A szőlőmag kivonat fogyasztása kifejezetten ajánlott fizikai munkát végzőknek és sportolóknak az erős érrendszer kiépítésére, az ízületek védelmére. Hatásos a stressz oldására, a stressz tűrőképesség fokozásához, a szabadgyökök lekötésén keresztül. Fogyasztása fiataloknak is ajánlott, mivel serkenti az agyműködést.

Hatóanyagok - 1 kapszulában:

C-vitamin (aszkorbinsav): 100 mg
Polifenolok ebből: 6,6 mg (ebből flavonoid: 4,7 mg)
Rezveratrol: 0,0025 mg

Kapcsolódó magazin cikkeink:

Vélemények a termékről:

Összértékelés a vásárlók véleménye alapján: , összesen 0 vásárlótól

* E-mail címét nem kötelező megadnia és nem jelenítjük meg a vélemény beküldése után. Ha kérdést tesz fel és választ, további információkat szeretne kapni, kérjük, töltse ki ezt a sort is!

Fontos információk az étrend-kiegészítők vásárlásával kapcsolatban »»»

Cukorbeteg? Magas a koleszterin szintje? Fogyasszon fahéjat!

Cukorbeteg? Magas a koleszterin szintje? Fogyasszon fahéjat!

A fahéj természetes hatóanyagaival csökkenti a magas vércukorszintet, a káros koleszterint, gyorsítja az anyagcserét, és a gombás fertőzéseket is kezeli.

Törődjön szíve egészségével galagonyával!

Törődjön szíve egészségével galagonyával!

A galagonya természetes módon segíti elő a szívizom vérellátását, a központi idegrendszerre hatva kezeli a szédülést, szapora szívdobogást, szorongást, fülzúgást.

Miért érdemes lenmagot fogyasztani?

Miért érdemes lenmagot fogyasztani?

A lenmag az egyik legtisztább és legtöbb esszenciális zsírsavat tartalmazó tápanyagforrás, amely tökéletesen helyettesítheti az omega-3-zsírsavakban szintén gazdag halféléket.

100% természetes növényi zsiradék - Interherb kókuszolaj

Vitamin és gyógynövény kategóriák

Törszvásárlói kedvezmény

Legyen rendszeres vásárlónk, kedvezményekkel köszönjük meg!

Törszvásárlói kedvezmény

Ingyenes házhoszállítás

15.000 Ft feletti megrendelését díjmentesen házhozszállítjuk!

Ingyenes házhoszállítás

ShopMarket Ügyfélszolgálat

Munkanapokon 9-16 óráig
+36 70 325 4363

Simple Vásárlói tájékoztató