Használjon Ön is környezetbarát tisztítószereket!

A fokhagyma baktériumölő hatással rendelkezik, értágítóhatású, csökkentheti a koleszterin szintet és a magas vérnyomást, hígítja a sűrű vért, aminek köszönhetően csökken a trombózisveszély, valamint tágítja a szív ereit, gátolja az erek meszesedését.

Kiszerelés: 30 db

Információ: Az akciós ár a készlet erejéig érvényes!

Információ: Készleten, azonnal szállítható

A termék ára: 1 990 Ft helyett 1 020 Ft

Egységár: 34 Ft / db

Olimp Labs Fokhagyma extrakt kapszula

A fokhagyma több, mint 100 kéntartalmú vegyületet tartalmaz. Hatóanyagai közül a legfontosabb azallicin nevű kéntartalmú vegyület, amely jelentős baktériumölő hatással rendelkezik, értágítóhatású, csökkentheti a koleszterin szintet és a magas vérnyomást, hígítja a sűrű vért, aminek köszönhetően csökken a trombózisveszély, valamint tágítja a szív ereit, gátolja az erek meszesedését.

Az allicin adaptogén hatóanyag, ami azt jelenti, hogy fokozhatja minden olyan gyógyszer és gyógynövény hatását, amelyeknek hasonló a feladata. Az allicin, illetve egy lebomlási terméke atüdőn át választódik ki, ahol számos kórokozót elöl, a hörghurutban fellazítja a beszáradt nyákot, felszakítja a köhögést, csökkentheti a kínzó, száraz köhögési ingert.

Az allicin eredményes vegyület krónikus bélrenyheségben, gyulladásos-reumában, szenvedők részére. A kéntartalmú allicin a bélférgek ellen és  a belek fertőtlenítésére alkalmas. Az allicin erősítheti az immunrendszert és fontos hatóanyag meghűlés, influenza esetén.

A legerősebb fokhagymakivonat a piacon, az allicin tiszta forrása

A legmagasabb minőségű koncentrált, szagtalan fokhagyma kivonat, ami kapszulánként 200 mg koncentrátumot tartalmaz és  4000 mcg extra dózisú allicin-t, ami a fokhagyma fő hatóanyaga. A fokhagyma ( Allium sativum) kapszuánk,  amely igazoltan rendelkezik a legfontosabb bioaktív fokhagyma összetevőkkel, különösen az allicinnal, kivételesen fontos szervezetünk számára. A fokhagyma kén-összetételei (az allicint is beleértve) nagyon erős antioxidánsok. 

A szabadgyökök által okozott kár szintjét 60 %- al csökkenthetik.  A szerkezetük közel áll a zsírsavéhoz (ALA) és taurinhoz és ennek eredményeképpen aktiválják a legerősebb anabolikus hormont- inzulin- megkönnyítve a glükóz, aminosavak és kreatin penetrációját az izomsejtekben. Regenerálják az inzulinkötést a citomembránokban, amely maga az izomszövetek megnövekedett fejlődésére való fogékonyságát eredményezi, valamint csökkenthetik a zsírszövetek fejlesztésére való hajlamosságot. Ezek megmutatják néhány termogén azonos tevékenységét és megkönnyítik a felhalmozott zsír csökkentését.

A fokhagymában található kéntartalmú vegyületek, főként az allicin csökkenthetik a koleszterin,a trigliceridek,és a vérnyomás szintjét, akadályozzák a vérlemezkék tapadását és megelőzhetik a veszélyes zsír-oxidációs reakciókat a vérkeringésben. Az összetevő, amely legnagyobb mértékben felelős ezekért a megelőző és gyógyászati tulajdonságokért az allicin, amely az egyik leginkább biológiailag aktív vegyület a fokhagymában.  Nemcsak a szívroham ellen nyújt védelmet, hanem az agyi stroke, érelmeszesedés és a csökkent pszichofizikai tényezők ellen is.

Miért tartják a fokhagymát erős antibakteriális orvosságnak?
Ez abból a tényből ered, hogy az aktív fokhagyma összetevők különösen hatékonyak a mikroorganizmusok elpusztításában, a légutakban, a húgyúti rendszerben, a tüdőben és szájüregben, valamint hátráltatják a penész kialakulását. Különösen a végbélgiliszták és más emésztőrendszeri paraziták, mint a candida képtelenek e növény hatásának ellenállni. Az allicin, - ami akár a Helicobacter Pylori kialakulását is megakadályozhatja-, felelős ezekért a speciális antibakteriális tulajdonságokért. Az allicin hatékonyan küzd a vírusokkal, - kiváltképp az influenzavírussal- segítheti az immunrendszer működését és megakadályozza a ráksejtek kialakulását.

Hogyan javíthatja a fokhagyma az emésztés?
A fokhagyma összetevői segíthetik az epeváladékozást, a zsírfeloldást és serkentik a felbontásukért felelős enzimek működését.  Ugyanakkor ösztönzik a gyomornedv elválasztást és növelhetik a tápanyag felszívódást. Továbbá a fokhagymában lévő kén-aminosavak- cisztein és cisztin- fontos szerepet játszhatnak a máj megtisztításának folyamatában, segíthetve e szerv működését.

Miért kerüli el olyan sok ember a fokhagymát?
Legtöbben a szaga miatt. Sajnos még a kis mennyiségű fokhagyma és könnyen érzékelhető, ami azt eredményezi, hogy sok ember tudatosan mond le a növény által kínált gyógyászati előnyökről. Az allicinből keletkező poliszulfidok hosszú órákig tartó kellemetlen leheletet okoznak. A másik ok az, hogy a hatóanyag mennyiséget elérni , hogy a szervezetre gyakorolt hatását megtapasztalhassuk, csak napi rendszeres adag fogyasztásával érhető el, ami irritációkat okozhat.  Ezért érdemes az allicin hatóanyagot standardizált formában fogyasztani, ahol garantált a napi 4000 mcg allicin tartalom. E garancia nélkül a kifejthető élettani hatások sem tapasztalhatók meg.

Az OLIMP LABORATORIESŸ szagtalan fokhagyma kivonata, 4000 mcg allicin kivonatot tartalmaz kapszulánként!

  • Természetes antibiotikum, immunrendszer erősítés, megfázás ellen, erős antibakteriális, vírus és gombaellenes hatás
  • Természetes támogatás, a szívnek és érrendszernek, érelmeszesedés, magas vérnyomás, koleszterin és triglicerid csökkentő
  • Természetes bélfertőtlenítő, bélféreg űző, emésztést elősegíthető, epe- és májműködést serkentő, parazita ellenes tulajdonság

Felhasználási javaslat: Leghatásosabb ha naponta egyszer,  a fő étkezést követően veszi be.

Minimumkúra-maximumkúra: A minimumkúra 1 hónap, amit évente 2-szer ismételünk. A kúraidő diagnosztizált betegségnél 6 hónapra változik (pl.: magas vérnyomás).

Összetétel: 1 kapszula 

  • Fokhagyma extraktum 200 mg
  • ebből allicin 4000 mcg
  • tioszulfinát 7000 mcg
  • allin 7000 mcg
  • gamma-glutamil-cisztein 7600 mcg

Fokhagyma – fűszer vagy gyógynövény?

A fokhagyma a hagyma félék családjába tartozik. Jótékony hatását a benne lévő kéntartalmú vegyületnek köszönheti, mely erősen antibakteriális és gombaölő hatású. Azokban az országokban ahol sok fokhagymát használnak ételeik elkészítéséhez, kevesebb érelmeszesedést diagnosztizálnak. Használhatjuk salátákhoz, főzelékek, levesek, sültek vagy akár páclevek elkészítéséhez is. Manapság használják koleszterinszint csökkentésére, vírusok, baktériumok ellen, valamint vérnyomás csökkentéséhez.

Vélemények a termékről:

Összértékelés a vásárlók véleménye alapján: , összesen 0 vásárlótól

* E-mail címét nem kötelező megadnia és nem jelenítjük meg a vélemény beküldése után. Ha kérdést tesz fel és választ, további információkat szeretne kapni, kérjük, töltse ki ezt a sort is!

Gyártó honlapja: Olimp Labs

Cukorbeteg? Magas a koleszterin szintje? Fogyasszon fahéjat!

Cukorbeteg? Magas a koleszterin szintje? Fogyasszon fahéjat!

A fahéj természetes hatóanyagaival csökkenti a magas vércukorszintet, a káros koleszterint, gyorsítja az anyagcserét, és a gombás fertőzéseket is kezeli.

Törődjön szíve egészségével galagonyával!

Törődjön szíve egészségével galagonyával!

A galagonya természetes módon segíti elő a szívizom vérellátását, a központi idegrendszerre hatva kezeli a szédülést, szapora szívdobogást, szorongást, fülzúgást.

Miért érdemes lenmagot fogyasztani?

Miért érdemes lenmagot fogyasztani?

A lenmag az egyik legtisztább és legtöbb esszenciális zsírsavat tartalmazó tápanyagforrás, amely tökéletesen helyettesítheti az omega-3-zsírsavakban szintén gazdag halféléket.

Béres - csomagban jobban megéri!

Vitamin és gyógynövény kategóriák

Törszvásárlói kedvezmény

Legyen rendszeres vásárlónk, kedvezményekkel köszönjük meg!

Törszvásárlói kedvezmény

Ingyenes házhoszállítás

15.000 Ft feletti megrendelését díjmentesen házhozszállítjuk!

Ingyenes házhoszállítás

ShopMarket Ügyfélszolgálat

Munkanapokon 9-16 óráig
+36 70 325 4363

Simple Vásárlói tájékoztató